Painopalveluita tarjoavat yritykset ovat kasvattaneet printtivolyymejaan jopa 14 % monikanavaisten palveluiden avulla.

"Painopalveluita tarjoavat yritykset ovat kasvattaneet printt volyymejaan jopa 14 % monikanavaisten palveluiden avulla.”

Lähde: InfoTrends, 2011

Hyödynnä crossmedia – monikanavainen tulevaisuutesi

Monikanavaisuus tarjoaa sinulle mahdollisuuden kasvattaa liiketoimintaasi. Yhdistä perinteisen painetun viestinnän ja digitaalisen median tuomat mahdollisuudet tehokkaiksi ja houkutteleviksi palvelukokonaisuuksiksi. Voit hyödyntää tehokasta digitaalista painoteknologiaa myös vaihtuvan tiedon painamiseen ja personoitujen painotuotteiden valmistukseen.

HYÖDYNNÄ CROSSMEDIA

Useiden eri medioiden, kuten painetun aineiston, verkon, suoramarkkinoinnin, sähköpostin ja videoiden, yhdistäminen samaan kampanjakokonaisuuteen puhuttelee nykykuluttajaa tehokkaasti. Juuri siksi se kiinnostaa myös sinun nykyisiä ja tulevia asiakkaita.

Varaa maksuton crossmedia-työpaja

Kun otat meihin yhteyttä 30.11.2015 mennessä, saat maksutta 2–4 tuntia kestävän crossmedia-työpajan. Työpajan aikana saat selvän käsityksen siitä, miten voit hyödyntää monikanavaisuutta liiketoiminnassasi.

Ota yhteyttä
Lataa materiaali

Kasvata liiketoimintaasi monikanavaisuuden avulla

Tarjoamalla monikanavapalveluita pystyt syventämään asiakassuhteitasi, löytämään uusia asiakkuuksia ja kasvattamaan liiketoimintaasi. Kokosimme oppaan, jonka avulla näet mahdollisuutesi kirkkaammin.

Lataa materiaali
Lataa materiaali

Monikanavaisuudessa on tulevaisuus

Tiedätkö jo miksi crossmedia-ratkaisut ovat varteenotettava tulevaisuuden investointi graafisen alan toimijoille? Infografiikkamme havainnollistaa, miltä painoalan tulevaisuus näyttää lukuina.

Lataa materiaali

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme. Keskustelemalla avoimesti saamme kätevimmin selvitettyä tehokkaimman ratkaisun juuri sinun bisneshaasteisiisi.

Ota yhteyttä