You are using an outdated browser. Please upgrade your browser to improve your experience.

Pakkausala

”Pakkausalan tulevaisuus on erityisen kiinnostava Suomen kilpailukyvyn ja asiantuntijamaineen ylläpitämisen kannalta.”

Ota yhteyttä

Funktionaalinen painaminen ja pakkausalan tulevaisuus

Tulevaisuuden pakkauksilla on kyky välittää tietoa itse tuotteesta sekä sen tilasta, sijainnista ja käytöstä eri kohderyhmille. Ne voivat myös kiinnittää kuluttajien huomion entistä tehokkaammin, tarjoten monitahoisia aistikokemuksia sekä hyödyntäen vuorovaikutteisuutta.

Pakkausteknologian kehitys on synnyttänyt uuden tuotekategorian: älypakkaukset. Tuotteen tehokkaan suojaamisen lisäksi kuvaan astuvat mm. älykäs logistiikka ja monitahoinen kuluttajakokemus.

Teknologiset kehityspolut ja uudet pakkausinnovaatiot tarjoavat lukemattomia liiketoiminnallisia kehitysmahdollisuuksia toiminnan tehostamisesta lisäarvon tuottamiseen, mutta ennen kuin näihin päästään käsiksi on vielä ratkaistava isojakin haasteita. Käsittelimme aihetta laajalla kokoonpanolla tammikuisessa workshopissa, jonka pohjalta tuotettuun aineistoon pääset nyt tutustumaan.

Lataa raportti

Pakkausalan tulevaisuus – mitkä kehityspolut suuntaa määrittävät?

Uuden teknologian hyödyntäminen edellyttää uudenlaista osaamista, ajattelua ja uusia toimintatapoja. On aika katsoa tulevaisuuteen ja miettiä uudestaan, ei vain sitä mikä pakkaus on, vaan mitä kaikkea se voisi olla.

Lataa raportti >
Katso videokooste

Funktionaalinen painaminen ja pakkausalan tulevaisuus –asiantuntijoiden näkökulmia

Koostimme yhteen workshopin osallistujien näkemyksiä pakkauksen roolista, funktionaalisesta painamisesta, älypakkausten tarjoamista hyödyistä, käyttöönoton hidasteista sekä pakkausalan tulevaisuudesta.

Katso videokooste >

Vahvana graafisen teollisuuden kiihdyttäjänä ja uuden liiketoiminnan mahdollistajana Canon haluaa olla mukana määrittämässä funktionaalisen painamisen kehitystä ja pakkausalan tulevaisuutta.

Kun haluat keskustella lisää painamisen hyödyntämisestä liiketoiminnan tehostamisessa, kehittämisessä ja uudistamisessa, ota yhteyttä!

Kuinka voimme auttaa

Jätä yhteydenottopyyntö asiantuntijallemme. Keskustelemalla avoimesti saamme kätevimmin selvitettyä tehokkaimman ratkaisun juuri sinun bisneshaasteisiisi.

Ota yhteyttä