Uw afdeling

Centrale Repro

Een gespecialiseerde afdeling voor inhuis printing, zoals een centrale repro, kan veel toegevoegde waarde leveren aan een organisatie. Met de continue technologische ontwikkelingen en organisatorische veranderingen blijft het van belang om die toegevoegde waarde te bewijzen om zo bestaansrecht te behouden.

Op deze pagina vindt u waardevolle informatie en inspiratie, zoals praktijkverhalen, whitepapers en praktische handvaten, specifiek gericht op de uitdagingen van de centrale repro.

Benut alle kansen

Benut alle kansen en verbeter het potentieel van uw afdeling

Canon ondersteunt centrale repro's in de breedste zin van het woord - van het leveren van apparatuur en/of software tot het optimaliseren van de werkprocessen en uw dienstverlening en zelfs het volledig overnemen van de gehele repro-dienstverlening (outsourcing).

Op welke manier u ook met Canon samenwerkt, Canon stelt zich altijd op als strategisch partner en inspireert en informeert u graag over nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren of uitbreiden van uw dienstverlening.

Benchmarking voor de repro

Is uw repro kostendekkend en marktconform? Ontdek het met benchmarking

Hoe goed de printkwaliteit of de klantenservice ook is, als de centrale repro meer geld kost dan dat er aan waarde wordt toegevoegd, is de toekomst ervan onzeker. Kunt u aantonen dat u uw opdrachtgevers de juiste diensten aanbiedt tegen marktconforme prijzen, die tevens de exploitatiekosten van de centrale repro dekken? Graag geven we u - vanuit de Repro Business Performance serie - tips hoe u dit met behulp van benchmarking kunt doen.

Canon heeft bovenstaande Business Performance serie speciaal ontwikkeld voor de centrale repro. Deze serie bestaat - naast blogs en te downloaden artikelen - uit een serie handleidingen die we graag persoonlijk aan u overhandigen.

Grafimedia-afdeling Hanzehogeschool Groningen

De grafimedia-afdeling van Hanzehogeschool Groningen faciliteert de Hanzehogeschool Groningen, het Alfa-college en Noorderpoort. Naast traditionele diensten zoals reader on-demand, printwerk, drukwerk en signing, zijn daar nu nieuwe diensten aan toegevoegd, zoals de distributie van promotieartikelen en relatiegeschenken, audiovisuele diensten en dtp/vormgeving.

Benieuwd hoe we uw repro kunnen ondersteunen?