U gebruikt een verouderde browser. Gelieve uw browser om uw ervaring te verbeteren.

Repro-inspiratiedag 2018

Repro-inspiratiedag

Donderdag 7 juni 2018
Canon Nederland N.V., Brabantlaan 2, 's‑Hertogenbosch

Main Title

De mogelijkheden voor print zijn eindeloos
Organisaties stellen steeds hogere eisen en vragen om meer toegevoegde waarde van hun centrale repro. Die toegevoegde waarde levert u niet alleen door efficiënter te werken, u moet ook creatiever zijn. Uw klant wil verrast worden. Dat betekent dat u continu nieuwe producten en diensten moet ontwikkelen.

Om u inzichten en inspiratie te bieden, organiseren wij speciaal voor u de Repro-inspiratiedag op donderdag 7 juni a.s. op ons hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Tijdens deze dag komen diverse onderwerpen aan bod komen die u helpen met het verkrijgen van marktinzicht en kennis van onder andere crossmedia, én inspireren we u met voorbeelden van innovatieve printtoepassingen. Daarnaast is er volop mogelijkheid om contact te hebben met vakgenoten.

Waarom u dit evenement niet mag missen
  • Uitgebreid programma over de trends en ontwikkelingen voor centrale repro’s

  • Gelegenheid om rechtstreeks vragen te stellen aan en advies op maat te krijgen van experts

  • Volop mogelijkheid om kennis uit te wisselen met vakgenoten

  • Rondleiding door Canon’s showroom met de laatste ontwikkelingen

Programma
Klik hier om meer te lezen over de sprekers en de rondleiding.

09.30 uur Ontvangst met Bossche bol
10.00 uur Welkom
Valery Bartels, dagvoorzitter
10.15 uur De centrale repro in 2020 | De 5 belangrijkste trends
Wilco Verheij, Director Industrial & Production Solutions, Canon Nederland N.V.
10.45 uur Klant aan het woord
Theo Ariaans, Stater
11.15 uur Rondleiding
Met inspirerende technologieën, workflow automatisering en een effectieve crossmediale marketingcampagne
12.15 uur Lunch
12.45 uur Optimale klantbeleving door real-time perceptie data
Janneke van den Heuvel, TryLikes
13.30 uur Afsluiting met koffie

Aanmelden
Meld u nu aan voor de Repro-inspiratiedag via onderstaande button:

Aanmelden

Main Title

Zien wij u op het evenement?

Meld u hieronder aan voor de Repro-inspiratiedag op donderdag 7 juni a.s. bij Canon Nederland in ‘s-Hertogenbosch. Tijdens deze dag komen diverse onderwerpen aan bod die u helpen met het verkrijgen van marktinzicht en kennis van onder andere crossmedia, én inspireren we u met voorbeelden van innovatieve printtoepassingen.

Main Title

Sprekers Repro-inspiratiedag 2018

De centrale repro in 2020 | de 5 belangrijkste trends
Wilco Verheij, Director Industrial & Production Solutions Canon Nederland

Wilco presenteert de belangrijkste trends die van invloed zijn op uw centrale repro. Na afloop ontvangt u het whitepaper en kunt u het volledige onderzoek lezen.

'To win the market place you must first win the work place. Waarom real-time perceptie data zo belangrijk is voor een optimale klantbeleving.'
Janneke van den Heuvel, directeur, eigenaar TryLikes

Hoe kunt u met het simpel meten van uw klant- en medewerkersperceptie grote verbeteringen realiseren in de klantbeleving? TryLikes biedt iedereen die klanten over de vloer krijgt de kans hun mening te vragen door een simpele like of dislike. Dit doen zij voor supermarkten, grafische bedrijven en bijvoorbeeld Schiphol.

Rondleiding Repro-inspiratiedag 2018

Uw bedankmailing | van creatie tot productie
Hoe richt u uw werkproces slim in van (online) bestelling tot levering: ontdek hoe uw bedankmailing wordt gepersonaliseerd en geproduceerd

De omvang van printopdrachten daalt, het gemiddeld aantal opdrachten per dag stijgt en klanten eisen kortere levertijden. Bovendien worden wensen van opdrachtgevers complexer. Hoe richt u uw workflow slim in, zodat u kunt blijven voldoen aan de toenemende eisen van opdrachtgevers? Ontdek het in de workshop Océ PRISMA workflow. De bedankmailing bestaat onder meer uit een mailing en geprinte envelop.

Elemental-concept | Ontdek hoe digitale print kan bijdragen aan krachtige marketing
Graag tonen we u met ons nieuw Elemental-concept hoe digitale print kan bijdragen aan krachtige marketing. U ziet hoe verschillende printtoepassingen aan de basis kunnen staan van een effectieve marketingcampagne. Dit kan variëren van reclame-uitingen, direct mail-campagnes en winkelpromoties tot en met de verpakking van producten.

Mixed Reality| Inkjet technologie
Onze innovatieve inkjetsystemen zijn te groot voor onze experience ruimte in ’s-Hertogenbosch, toch tonen we u deze technologie graag met behulp van een Mixed Reality-opstelling. Zet de bril op en stap in de virtual wereld.

Océ ColorWave 700 | Grootformaat prints als groeikans
De vraag naar grootformaat prints groeit. Bovendien trekt u met grootformaat prints nieuwe opdrachtgevers aan. Tijdens de Repro-inspiratiedag kunt u op de foto, die vervolgens in posterformaat voor u klaarligt om mee naar huis te nemen. Hang hem op in uw organisatie en breng zo grootformaat onder de aandacht bij uw opdrachtgevers.

Finishing
Opdrachtgevers zitten niet te wachten op een stapel papieren. Zij willen een professioneel afgewerkt eindproduct. Het nabewerken van een document kan op verschillende manieren, en drie Nederlandse leveranciers tonen u de laatste ontwikkelingen.

Applicatietafel | Slim samenwerken met grafische bedrijven
Ziet u technologieën die wel interessant zijn voor uw organisatie maar die u niet in huis heeft, en zou u deze printprojecten wel willen coördineren? We helpen u beslissen wanneer u het beste intern kunt printen en wanneer u het beste gebruik kunt maken van een extern grafisch bedrijf. Verder bespreken we hoe u de juiste externe printpartner kunt vinden en hoe u het uitbestedingsproces kunt verbeteren, zowel binnen de centrale repro als in de organisatie als geheel.

Locatie

Canon Nederland N.V.
Brabantlaan 2
5216 TV  ‘s-Hertogenbosch
Routebeschrijving

Contact
Heeft u nog vragen? Laat dan hieronder uw gegevens achter.