U gebruikt een verouderde browser. Gelieve uw browser om uw ervaring te verbeteren.

3D in the picture

3D in the picture

Dinsdag 7 november 2017
Brabantlaan 2, 's-Hertogenbosch

Main Title

3D in the picture

Op dinsdagochtend 7 november a.s. organiseren wij – in samenwerking met onze 3D-printing partners FARO Benelux, Shapeways, Cad2Reality en Design8 en met Canon Creative Services – het evenement 3D in the picture op het Canon-hoofdkantoor in ’s-Hertogenbosch. Dit is hét evenement voor professionals die meer willen weten over de vele facetten van 3D-printen.

Het gevarieerde ochtendprogramma geeft u inzicht in hoe u met 3D-printen uw dienstverlening en productontwikkeling kunt professionaliseren. Ervaringsdeskundigen delen hun succesverhalen en inspireren u met voorbeelden, direct uit de praktijk. Er is vooral gelegenheid voor ontdekken, ervaren en ontmoeten. Tijdens verschillende inspiratiesessies kunt u in gesprek gaan met experts op het gebied van 3D-scannen, CAD-softwaretoepassingen, 3D-visualisatie, 3D-print en met Canon Creative Services.

Mis 3D in the picture niet en:
  • Ontdek de onbegrensde mogelijkheden van 3D-printen voor uw bedrijf

  • Ervaar de kracht van 3D-geprinte toepassingen

  • Ontmoet specialisten en vakgenoten

  • Luister naar succesverhalen van experts

  • Deel kennis en ervaringen

In één ochtend komt het inscannen van bestaande objecten, het in drie dimensies ontwerpen met modeling & render software en de voor- en nadelen van zelf printen of juist uitbesteden aan bod.

Programma

09.00 uur Ontvangst
09.30 uur Welkomstwoord
Rob Brouns, Customer Group Manager AEC & Manufacturing, Canon Nederland N.V.
09.40 uur Korte impressie: Innoveren met print
Wilco Verheij, Director Industrial & Production Solutions, Canon Nederland N.V.
10.00 uur 3D-scanning voor 3D-printing & Reverse Engineering
Marnix van der Wolk, Senior Account Manager FARO Benelux
10.30 uur Zelf printen of juist uitbesteden
Stefan Rink, Vice President of Manufacturing, Shapeways
11.00 uur Pauze
11.30 uur Inspiratiesessies i.s.m. FARO Benelux, Design8, Shapeways, Cad2Reality en Canon Creative Services
Ontdek, ervaar, ontmoet, luister en deel
13.00 uur Afsluitende lunch

Aanmelden
Bent u benieuwd naar de eindeloze mogelijkheden van 3D-printen? Meld u dan snel aan:

Aanmelden

Main Title

Meld u aan voor 3D in the picture

Op dit moment is het maximum aantal inschrijvingen voor dit evenement bereikt. Het is echter mogelijk dat er op een later moment weer plaatsen vrijkomen. Laat daarom uw gegevens hieronder achter dan sturen wij u een e-mail zodra een plaats beschikbaar komt.

Main Title

3D-printing partners

Wij organiseren 3D in the picture in samenwerking met onze 3D-printing partners FARO Benelux, Shapeways, Cad2Reality en Design8 en met Canon Creative Services.

FARO Benelux
FARO® ontwikkelt mobiele CMM's (coördinatenmeetmachines) en 3D-imaging systemen om dimensionale metrologieproblemen op te lossen. De technologie van FARO biedt zeer nauwkeurige 3D-metingen, imaging en vergelijking van onderdelen en samengestelde structuren binnen de productie en de kwaliteitsborgingsprocessen.
www.faro.com

Shapeways
Shapeways is een creatieve gemeenschap van makers, ontwerpers en ondernemers die door middel van 3D-printen ideeën omzet naar de fysieke wereld. Designers kunnen Shapeways inzetten om producten met complexe ontwerpen te produceren, met keuze uit meer dan 58 verschillende hoogwaardige materialen en afwerkingen. De Shapeways Marketplace stelt de creatieve gemeenschap in staat om ondernemerschap te verkennen en anderen te inspireren om hetzelfde te doen.
www.shapeways.com

Cad2Reality
Cad2reality is specialist in 3D printen en kan ieders creatie opleveren als 3D presentatiemodel. Cad2reality is werkzaam in tal van branches: van de bouw en weg- en waterbouw tot offshore, machinebouw en marketing.
www.cad2reality.nl

Design8
Design8 bv is distributeur van 3D ontwerp- en visualisatiesoftware en biedt hierbij support en training. Design8 heeft meer dan 15 jaar ervaring op het gebied van 3D CAD, voor zowel Mac als PC. De filosofie van Design8 is om alle kennis over deze software in huis te hebben om hun klanten optimale service te kunnen bieden.
www.design8.eu

Canon Creative Services
Canon Creative Services levert creatieve diensten aan grote ondernemingen en instellingen in Nederland. Met hun in-house studio’s leveren zij de gehele cross-media mix: film, fotografie online, offline, social, mobile. Met deze sourcing-propositie bieden ze klanten niet alleen een creatieve, maar ook de meest efficiënte en laagdrempelige oplossing in de snel ontwikkelende wereld van (digitale) communicatie. Vanuit de klantstrategie richten Canon Creative Services zich op concepten, projecten en campagnes, maar verzorgen zij ook de vormgeving en executie van allerhande communicatiemiddelen.
Canon Creative Services

Locatie 3D in the picture
Canon Nederland N.V.
Brabantlaan 2
5216 TV, ’s-Hertogenbosch
Routebeschrijving

Contact
Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met Rob Brouns op telefoonnummer 06-53317461 of laat hier uw gegevens achter:

Neem contact op