Uw afdeling

Centrale Repro

Een gespecialiseerde afdeling voor inhuis printing, zoals een centrale repro, kan veel toegevoegde waarde leveren aan een organisatie. Met de continue technologische ontwikkelingen en organisatorische veranderingen blijft het van belang om die toegevoegde waarde te bewijzen om zo bestaansrecht te behouden.

Op deze pagina vindt u waardevolle informatie en inspiratie, zoals praktijkverhalen, whitepapers en praktische handvaten, specifiek gericht op de uitdagingen van de centrale repro.

Benut alle kansen

Benut alle kansen en verbeter het potentieel van uw afdeling

Canon ondersteunt centrale repro's in de breedste zin van het woord - van het leveren van apparatuur en/of software tot het optimaliseren van de werkprocessen en uw dienstverlening en zelfs het volledig overnemen van de gehele repro-dienstverlening (outsourcing).

Op welke manier u ook met Canon samenwerkt, Canon stelt zich altijd op als strategisch partner en inspireert en informeert u graag over nieuwe mogelijkheden voor het verbeteren of uitbreiden van uw dienstverlening.

Dit doen we o.a. met het Canon Ascent Programma, een programma voor alle Professional Print-klanten van Canon en specifiek afgestemd op uw doelstellingen en ambities. Het is bedoeld als stimulans om aan de slag te gaan met inzichten, workshops, mentoring en het delen van kennis binnen de community, met als doel uw succes te vergroten. Nu en in de toekomst.

Wilt u op de hoogte worden gehouden over het Ascent Programma, meld u dan vrijblijvend (én kosteloos) aan.

Canon Insight Rapport

Canon Insight Rapport

In het meest recente EMEA-onderzoek worden de houdingen, behoeften en verwachtingen van inkopers van communicatie en print onderzocht. Dit geeft grafische leveranciers en centrale repro’s inzicht in de kansen en uitdagingen in de huidige markt.

Krijg waardevolle inzichten met het meest recente EMEA-marktonderzoek van Canon. Dit helpt u kansen te vinden om uw centrale repro te laten groeien en print te promoten aan bestaande en nieuwe opdrachtgevers.

Waardevolle perspectieven op een breed scala aan trends en onderwerpen
Het Ascent Programma is een initiatief op het gebied van organisatie­ontwikkeling waarin Canon haar klanten ondersteunt bij het vergroten van hun succes. Meld u aan en blijf automatisch op de hoogte.

Canon heeft bovenstaande Business Performance serie speciaal ontwikkeld voor de centrale repro. Deze serie bestaat - naast blogs en te downloaden artikelen - uit een serie handleidingen die we graag persoonlijk aan u overhandigen.

Grafimedia-afdeling Hanzehogeschool Groningen

De grafimedia-afdeling van Hanzehogeschool Groningen faciliteert de Hanzehogeschool Groningen, het Alfa-college en Noorderpoort. Naast traditionele diensten zoals reader on-demand, printwerk, drukwerk en signing, zijn daar nu nieuwe diensten aan toegevoegd, zoals de distributie van promotieartikelen en relatiegeschenken, audiovisuele diensten en dtp/vormgeving.

Benieuwd hoe we uw repro kunnen ondersteunen?